لوگو2

مدیران موفق جهان

دسته بندی :blog, کار و کسب 23 دی 1398 5489
مدیران موفق جهان

مدیران موفق جهان

مدیران موفق جهان

مقدمه

در حوزه کسب و کار، آن چه مسلم است این است که همه دوست دارند شرکت یا موسسه شان جزو موفق ترین ها باشد. سهام شرکتشان دست به دست بچرخد و سرمایه گذاران برای آن سر و دست بشکنند و هر سال شرکتشان ترقی کند. تولید بیشتر، تولید بهتر و برتر، فروش بالا و محبوبیت در بین مشتریان، همگی از آرزوها و خواسته های یک مدیر است.

یک مدیر موسسه یا شرکت یا تیم فوتبال و … همه خواهان پیروزی هستند اما آیا پیروزی فقط با کار بیشتر ممکن است؟ یا ثروت و سرمایه بیشتر، یا تجهیزات و امکانات پیشرفته تر؟ یا فقط با نیروهای تحصیل کرده؟ خیر. امروز، در همه کشورهای جهان ساعت ها کلاس درسی با موضوع مدیر و مدیریت برگزار می شود و در موسسات و دانشگاه ها تعریف های مختلف از مدیریت عنوان می شود.
اما آن چه که تمام مدیران موفق دنیا به اتفاق آرا بر آن تاکید دارند، اهمیت نیروی انسانی است. موفق ترین مدیران امروز جهان بیش از هر چیز از اهمیت ارتباط موثر با کارکنان و داشتن کار تیمی و ایجاد محیط کار سرشار از انرژی، نوآوری و خلاقیت سخن می گویند. هیچ میزان سرمایه یا پیشرفته ترین دستگاه های تکنولوژی نمی تواند جای رابطه درست بین مدیر و کارکنان را بگیرد و نقشی بیش از آن در موفقیت شرکت یا موسسه ایفا کند.

ده راهبرد کلیدی برای مدیریت موفق از زبان برترین مدیران جهان :

۱- امروزه مردم دنبال چیزی بیش از پول هستند. مردم می خواهند با آنها مثل انسان رفتار بشود. شاید این بدیهی به نظر برسد اما بیشتر کارفرماها هنوز این را نفهمیده اند. «میچل تال، مدیر عامل شرکت اپیکور”
۲- همه متوجه شده اند افرادی که از کارشان لذت می برند یا کارشان را معنی دار می بینند، چه انرژی خارق العاده ای دارند و چقدر می توانند به موفقیت شرکت کمک کنند.  “چارلز گارفیلد، مدیرعامل شرکت ادوانس ساینس”

۳- با کارکنان مثل شریک رفتار کنید تا آنها هم مثل شریک کار کنند. «فرد آلن، رییس شرکت پیتنی باوز”
۴- شما می توانید رویای شگفت انگیزترین مکان دنیا را در سر بپرورانید، آن را خلق کنید، طراحی کنید و بسازید… اما برای تحقق هر رویایی به انسان ها نیاز دارید. «والت دیزنی»

۵- عالی ترین سطح خدمت، از قلب و از ته دل ناشی می شود. پس هر شرکتی که به قلب کارکنان خود راه یابد، بهترین خدمت را ارایه خواهد داد. “هال روزنبالت، مدیرعالم روزنبالت اینترنشنال”

۶- چگونگی برخورد یک شرکت با اشتباهات در واقع توانایی آن در استفاده از بهترین عقاید و استعدادهای کارکنان را نشان می دهد. وقتی کارکنان بدانند که اشتباهات آنها مجازات نخواهد شد فضایی به وجود می آید که آنها به ارایه نظرات خود تشویق می شوند و تغییراتی را پیشنهاد می کنند. این عامل مهمی در موفقیت بلندمدت یک شرکت است. «بیل گیتس، مدیرعامل مایکروسافت»

۷- در عصر صنعت، مدیر شرکت در راس هرم می نشست و قرار نبود به حرف هیچ کس گوش بدهد… ولی در عصر اطلاعات شما باید به عقاید افراد، صرف نظر از جایگاه آنها در سازمان گوش بدهید. «جان اسکالی،مدیر عامل سابق اپل”

۸- کارهای واقعا بزرگ هرگز توسط یک نفر انجام نمی شود، همیشه توسط یک تیم انجام می شود. “استیو جابز، مدیرعامل فقید اپل”

۹- نسبت میان «ما» به «من» بهترین شاخص رشد سازمان ها محسوب می شود. “لوئین.دی.اگن، مدیر اجرایی سازمان تحقیقات دانشگاهی آمریکا”

۱۰- اگر می خواهید کسی کار خوبی انجام دهد، کار خوبی به او بدهید تا انجام بدهد. “فردریک هرزبرگ، نظریه پرداز اصول مدیریت”

همچنین:
* افردی را استخدام کنید که بهتر و باهوش تر از خودتان باشند.

* تعهد بدهید و به آن عمل کنید.

* همیشه به گفته هایتان عمل کنید.

* به اخلاقیات پایبند باشید.

* همیشه با گشاده رویی از ایده های تازه استقبال کنید.

* از طریق نمونه گذاشتن مدیریت کنید.

* خود مدیران هم لازم است واقعا کار کنند.

*اجازه دهید کارمندان توانمند و قابل، در منزل کار کنند و برنامه ریزی خود را داشته باشند.

* برای کارآیی پول بدهید نه برای مدرک و عنوان.

* شریک غم ها و شادی ها باشید.

*هرگز به تاج افتخارات امروزتان تکیه نکنید. تاج های افتخار امروز ممکن است گل های پوسیده فردا باشند.

همچنین ثابت شده که وجود عوامل زیر در محیط کار، انرژی و کارآیی کارکنان را افزایش می دهد:

گل و گیاه ، تابلوی نقاشی ، قالی یا موکت تمیز و غیرمستعمل و نور کافی ، فضای کافی ،  حریم خصوصی ، وسایل اداری خوب و کارآمد ،  محوطه زیبا و چشم نواز ،  ناهارخوری مناسب ،  سالن ورزش

آشنایی با تعدادی از مدیران موفق جهان :

۱ – کارلوس‌ گوسن‌

می‌گویند یک‌ مدیر ارشد اجرایی‌ خارجی‌ هرگز نخواهد توانست‌ با فرهنگ‌ جزیره‌ای‌ کسب‌وکار ژاپنی‌ کنار بیاید. این‌ رهبر نمونه‌ جهانی‌ که‌ در برزیل‌ به‌ دنیا آمده؛ دارای‌ والدین‌ لبنانی‌ است‌ و تحصیلات‌ خود را در فرانسه‌ به‌ پایان‌ برده‌ است. ازطرف‌ شرکت‌ رنو مامور شد تا منافع‌ رنو را در شرکت‌ نیسان‌ زنده‌ کند. گوسن‌ ۴۷ ساله‌ بدون‌ فوت‌ وقت‌ دست‌ به‌ کار شد و تعدادی‌ از کارخانه‌ها را تعطیل‌ و بسیاری‌ از کارکنان‌ را اخراج‌ کرد. او با استخدام‌ طراحان‌ جدید خودرو زیان‌ ۶/۵ میلیارد دلاری‌ نیسان‌ در سال‌ ۲۰۰۰ را به‌ سود ۵/۲ میلیارد دلاری‌ در سال‌ ۲۰۰۱ تبدیل‌ کرد. روشهای‌ گوسن‌ در مقیاس‌ وسیعی‌ مورداستفاده‌ قرار می‌گیرند. داستان‌ احیای‌ نیسان‌ یکی‌ ازکتابهای‌ پرفروش‌ در ژاپن‌ است. گوسن‌ اخیراً‌ به‌عنوان‌ پدر نمونه‌ سال‌ ژاپن‌ برگزیده‌ شده‌ است. 

۲  – بیل‌ گیتس‌

‌بیل‌ گیتس‌ در سایه‌ سهم‌ ۳/۱۲ درصدی‌ خود در شرکت‌ مایکروسافت؛ صاحب‌ ثروتی‌ بیش‌ از ۳۰ میلیارد دلار است. نرم‌افزار تولیدی‌ این‌ شرکت‌ در ۹۰ درصد رایانه‌های‌ رومیزی‌ دنیا مورداستفاده‌ قرار می‌گیرد. دامنه‌ و وسعت‌ امپراتوری‌ گیتس‌ از اینترنت؛ تلویزیون؛ بازیهای‌ رایانه‌ای‌ گرفته‌ تا تاسیس‌ بنیاد گیتس‌ با ۲۴ میلیارد دلار سرمایه، گسترده‌ شده‌ است. جالب‌ است‌ بدانید گیتس‌ ۴۶ ساله‌ درباره‌ تشخیص‌ اهمیت‌ اینترنت‌ در شک‌ و تردید بود. اما او با همت‌ والای‌ خویش‌ ازطریق‌ ابتکارات‌NET ممکن‌ است‌ نفوذ وتسلط‌ خود را در حوزه‌CYBERSPACE توسعه‌ دهد.

۳ – جری‌لوین‌ و استیوکیس

 ‌تعجب‌آور نیست‌ که‌ یکی‌ از مدیران‌ ارشد اجرایی‌ هنگام‌ ادغام‌ دو شرکت‌ با یکدیگر باید صحنه‌ را ترک‌ کند. اما از زمان‌ ادغام‌ دو شرکت‌TIME WARNER وAOL در ژانویه‌ ۲۰۰۰؛ استیوکیس‌ رئیس‌ ۴۳ شرکت‌ و جری‌ لوین‌ مدیر ارشد اجرایی‌ ۶۲ ساله‌ نشان‌ داده‌اند حرفهای‌ موسسه‌B-SCHOOL درباره‌ آنها صحت‌ نداشته‌ و آنها برخلاف‌ پیش‌بینی‌ انجام‌ شده‌ اهداف‌ یکسانی‌ دارند. این‌ اتحاد و همدلی‌ به‌ آنها کمک‌ می‌کند از یک‌ بینش‌ و بصیرت‌ مشترک‌ برخوردار شوند: مشترکین‌ تلویزیون‌ کابلی‌ و مجلات‌ این‌ دو شرکت‌ درمجموع‌ دارای‌ ۱۳۷ میلیون‌ مشترک‌ هستند. امسال‌ آنها علی‌رغم‌ قولی‌ که‌ داده‌ بودند نتوانستند سود موردنظر خود را کسب‌ کنند. اما هنگامی‌ که‌ آنها هدایت‌ وارنر بروس؛ سی‌ان‌ان‌ و تایم‌ اینکورپریشن‌ را برعهده‌ گرفتند کیس‌ و لوین‌ نفوذ بی‌همتای‌ خود را بر فرهنگ‌ جهانی‌ بیشتر کردند.

۴ – سرجان‌ براون‌

مدیران‌ انرژی‌ و طرفداران‌ محیطزیست‌ قبل‌ از روی‌ کارآمدن‌ براون‌ ۵۳ ساله‌ مانند کارد و پنیر بودند. او با سخنرانی‌ خویش‌ در سال‌ ۱۹۹۷ و اعلام‌ اتحاد یک‌ خطمشی‌ سبز برای‌ بریتیش‌ پترولیوم‌(BP) قواعدبازی‌ را تغییر داد. بریتیش‌ پترولیوم‌ اینک‌ میزان‌ انتشار گازهای‌ گلخانه‌ای‌ خود را کاهش‌ داده‌ و در حدود یک‌ میلیارد دلار در فناوری‌ انرژی‌ خورشیدی‌ سرمایه‌گذاری‌ کرده‌ و درحال‌ تبدیل‌ شدن‌ به‌ بزرگترین‌ سازنده‌ PHOTO-VOLTAIC در دنیاست.‌ ‌همچنین‌ سرجان‌ براون‌ با خرید شرکتهای‌ رقیب‌ مانند آموکو؛ بریتیش‌ پترولیوم‌ را از یک‌ شرکت‌ تقریباً‌ گمنام‌ و ناشناخته‌ به‌ سومین‌ شرکت‌ نفتی‌ دنیا تبدیل‌ کرده‌ است. اقدامات‌ او الهام‌بخش‌ بسیاری‌ دیگر از مدیران‌ اجرایی‌ است‌ که‌ می‌کوشند با پیروی‌ از فرمول‌ او به‌ تلفیق‌ درآمد بالا و حمایت‌ از محیطزیست‌ بپردازند.

۵ – باب‌ روبین‌

 ‌هرچند پلاک‌ نام‌ او از روی‌ میز دفترش‌ واقع‌ در وزارت‌ خزانه‌داری‌ آمریکا برداشته‌ شده‌ است‌ اما نام‌ روبین‌ ۶۳ ساله‌ از بسیاری‌ جهات‌ از خاطره‌ها پاک‌ نخواهدشد. او اینک‌ یکی‌ از مدیران‌ ارشدCITIGROUP است. باب‌ کسی‌ است‌ که‌ بیل‌ کلینتون‌ رئیس‌ جمهور (سابق) آمریکا را از بحرانهای‌ مالی‌ بسیاری‌ رهانیده‌ و بزرگترین‌ شکوفایی‌ اقتصادی‌ آمریکا را رقم‌ زده‌ است. او درحالی‌ به‌ جلسات‌ خصوصی‌ رهبران‌ ارشد کنگره‌ دعوت‌ می‌گردد که‌ وزیر خزانه‌داری‌ فعلی‌ آمریکا در آن‌ جلسات‌ حضور ندارد. از زمان‌ فاجعه‌ ۱۱ سپتامبر؛ روبین‌ به‌ کنگره‌ کمک‌ کرده‌ تا ائتلاف‌ واحدی‌ را تشکیل‌ دهند.

۶ – سندی‌ ویل‌

‌سندی‌ ویل‌ یک‌ تاجر حرفه‌ای‌ است‌ که‌ توانست‌ در سال‌ ۱۹۸۸ بازار مالی‌ را تکان‌ دهد. موضوع‌ از این‌ قرار بود که‌ شرکت‌ او-تراولرز کورپ‌ – حاضر شد یکی‌ از غولهای‌ مطرح‌ بانکداری‌ جهانی‌ یعنی‌ سیتی‌ گروپ‌ را به‌ مبلغ‌ ۷۲ میلیارد دلار خریداری‌ کند. او در یک‌ حرکت‌ جسورانه؛ نام‌ امپراطوری‌ خدماتی‌ – مالی‌ خود را به‌ سیتی‌ گروپ‌ تغییر داده‌ و با داشتن‌ تقریباً‌ صدمیلیون‌ مشتری‌ در ۱۰۰ کشور دنیا وارد عرصه‌های‌ جهانی‌ شد. برای‌ آنکه‌ این‌ معامله‌ انجام‌ پذیرد ویل‌ ۶۸ ساله‌ قانونگذاران‌ واشنگتن‌ را متقاعد ساخت‌ تا از شدت‌ محدودیتهای‌ خود بکاهند. براساس‌ این‌ محدودیتها؛ بنگاههای‌ آمریکایی‌ از تاسیس‌ شرکتهای‌ بیمه‌ و بانکداری‌ بازرگانی‌ منع‌ می‌شوند. این‌ اقدام‌ موجب‌ شد مسیر تشکیل‌ شرکتهای‌ مالی‌ جهانی‌ که‌ در آمریکا تاسیس‌ می‌شوند هموار گردد. این‌ شرکتها خود را مدیون‌ ویل‌ می‌دانند.

۷ – مایکل‌ دل‌

او در سال‌ ۱۹۸۴ اعلام‌ کرد می‌خواهد به‌ فعالیت‌ آی‌بی‌ام‌ به‌عنوان‌ یکی‌ از سازندگان‌ معروف‌ رایانه‌ دنیا خاتمه‌ دهد. این‌ تصمیم‌ در آن‌ زمان‌ عجیب‌ و غیرمنطقی‌ به‌نظر می‌رسید. اما «دل» برای‌ اینکه‌ به‌ هدف‌ خود نائل‌ شود تغییرات‌ شدیدی‌ را در صنعت‌ رایانه‌ آفرید. او ازطریق‌ فروش‌ مستقیم‌ رایانه‌های‌ سفارشی‌ و ارزان‌قیمت‌ به‌ مشتریان‌ دست‌ واسطه‌ها را از بازار رایانه‌ کوتاه‌ کرد. این‌ نوآوریها به‌ «دل» کمک‌ کرد تا به‌ مقام‌ بهترین‌ فروشنده‌ رایانه‌ درجهان‌ نائل‌ شود. مایکل‌ دل‌ ۳۶ ساله‌ می‌کوشد افق‌ دید خود را از فروش‌ رایانه‌های‌ شخصی‌ به‌ سرورهای‌ قدرتمند و ابزار ذخیره‌سازی‌ مورداستفاده‌ در کسب‌وکار بگستراند.

۸ – مگ‌ویتمن : هنگامی‌ که‌ یکی‌ از مسئولان‌ بخش‌ کشف‌ استعدادها از او خواست‌ تا در یک‌ سایت‌ تازه‌تاسیس‌ مصاحبه‌ کند. ویتمن؛ مدیر پیش‌دبستانی‌HASBRO درهمان‌ مرحله‌ اول‌ ناکام‌ ماند. اما او این‌ فرصت‌ را یافت‌ که‌ مجدداً‌ موردمصاحبه‌ قرار گیرد. او درظرف‌ چند سال‌ شرکت‌EBAY را به‌ یکی‌ از موفقترین‌ شرکتهای‌ ارائه‌کننده‌ خدمات‌ اینترنتی‌ تبدیل‌ ساخت‌ و نام‌ خود را به‌عنوان‌ اولین‌ زن‌ میلیاردر صنعت‌ اینترنت‌ ثبت‌ کرد. ویتمن‌ ۴۴ ساله‌ شرکت‌EBAY را به‌ یک‌ بازار واقعاً‌ جهانی‌ تبدیل‌ کرده‌ است. میزان‌ معاملات‌ آن‌ بیش‌ از هر زمان‌ دیگر افزایش‌ یافته‌ و به‌ یک‌ میلیارد دلار در سال‌ می‌رسد. علاوه‌ بر آن‌ ۳۷ میلیون‌ نفر کاربر درجهان‌ از آن‌ استفاده‌ می‌کنند.

۹ – لی‌ شینگ‌

می‌گویند از هر دلاری‌ که‌ در هنگ‌کنگ‌ هزینه‌ می‌شود درصدی‌ از آن‌ به‌ او تعلق‌ می‌گیرد و این‌ سخن‌ گزافی‌ نیست. این‌ کارآفرین‌ پویا در سال‌ ۱۹۵۰ با کسب‌وکار اسباب‌بازیهای‌ پلاستیکی‌ شروع‌ کرد و به‌تدریج‌ وارد کسب‌وکار خرید و فروش‌ املاک؛ کشتیرانی‌ و مخابرات‌ شد. رمز موفقیت‌ او، انجام‌ معامله‌ است.‌ ‌حتی‌ قبل‌ از تحویل‌ هنگ‌کنگ‌ به‌ چین، لی‌ ۷۳ ساله‌ در سرزمین‌ اصلی‌ چین‌ سرمایه‌گذاری‌ می‌کرد و مایه‌ تعجب‌ نیست‌ که‌ لی‌ توانسته‌ توجه‌ «جیانگ‌ زمین» رئیس‌ جمهور چین‌ را به‌ خود جلب‌ کند.

۱۰ – روپرت‌ مرداک‌

‌ ‌او مدیر یک‌ بنگاه‌ خبرپراکنی‌ است. این‌ مجموعه‌ عظیم‌ ۴۳ میلیارد دلاری‌ شامل‌ استودیوهای‌ سینمایی‌ فوکس‌ و شبکه‌های‌ تلویزیونی؛ خدمات‌ ماهواره‌ای‌ – تلویزیون‌ در آسیا؛ اروپا و آمریکای‌ لاتین؛ تیم‌های‌ ورزشی‌ مانند لس‌آنجلس‌ داجرز و روزنامه‌هایی‌ در استرالیا؛ بریتانیا و آمریکاست. مرداک‌ که‌ متولد استرالیا است‌ تقریباً‌ به‌طور مساوی‌ در منزل‌ خود در لندن‌ و نیویورک‌ زندگی‌ می‌کند. او اطمینان‌ دارد که‌ دیدگاههای‌ سیاسی‌ محافظه‌کارانه‌اش‌ ازطریق‌ رسانه‌هایش‌ منعکس‌ می‌شود. آخرین‌ مناقصه‌ او توسعه‌ خدمات‌ تلویزیونی‌ – ماهواره‌ای‌ در چین‌ است. علاوه‌ بر این، او قصد دارد فرزندان‌ خود را برای‌ جانشینی‌ و ادامه‌ کسب‌وکار خانوادگی‌ آماده‌ سازد.

۱۱ – ورنت‌ بافت‌ : ‌ ‌او سرمایه‌گذاری‌ ارزشی‌ را قالب‌ هنری‌ بخشیده‌ است. این‌ کار او را به‌ دومین‌ فرد بسیار موفق‌ دنیا تبدیل‌ کرده‌ است. او میلیونها نفر را متقاعد ساخته‌ است‌ تا به‌ تقلید و پیروی‌ از سبک‌ فناوری‌ پایین‌ و خرید و حفظ‌ سهام‌ بپردازند که‌ او در «برکشایر هاتاوی» اعمال‌ می‌دارد. سرمایه‌گذاری‌های‌ او در اوایل‌ دهه‌ ۹۰ موجب‌ شد دادوستد اوراق‌ قرضه‌ نیروگاه‌ برادران‌ سالومون‌ نجات‌ یابد. بافت‌ ۷۱ ساله‌ اینک‌ می‌کوشد حمایت‌ دولت‌ فدرال‌ را نسبت‌ به‌ بیمه‌گرانی‌ جلب‌ کند که‌ در آینده‌ در معرض‌ ضرر و زیانهای‌ ناشی‌ از حملات‌ تروریستی‌ قرار می‌گیرند.

۱۲ – جین‌ ماری‌ مسیر

‌ ‌ریاست‌ یک‌ شرکت‌ آب‌ ۱۴۸ ساله‌ فرانسوی‌ را به‌ یک‌ بانکدار ۴۴ ساله‌ فرانسوی‌ بسپارید در آن‌ صورت‌ شما یک‌ مجموعه‌ رسانه‌ای‌ جهانی‌ موسوم‌ به‌VIVENDI UNIVERSAL را به‌دست‌ می‌آورید که‌ ارتباطات‌ راه‌دور و کابلی‌ در اروپا؛ تلویزیون؛ سینما و استودیوهای‌ موسیقی‌ در هر دو طرف‌ اقیانوس‌ اطلس‌ و پارکهای‌ تفریحی‌ در آمریکا و ژاپن‌ ازجمله‌ دارائیهای‌ این‌ شرکت‌ است. هر چند «مسیر» ۴۴ ساله‌ در خریدی‌ که‌ اخیراً‌ انجام‌ داده‌ است‌ بدهی‌ فراوانی‌ را بر دوش‌ شرکت‌ گذاشته‌ است‌ اما «ویوندی» یک‌ افزایش‌ ۳۰ درصدی‌ را در سرمایه‌ در گردش‌ شرکت‌ اعلام‌ کرد. این‌ افزایش‌ درست‌ مانند کسب‌وکار در بخش‌ آب‌ بیشتر به‌ خاطر حق‌ اشتراک‌ سالیانه‌ بود تا آگهی‌ بازرگانی.

۱۳ – کیجی‌ تاشیکاوا

‌ ‌او قبل‌ از اینکه‌ به‌ حرفه‌ تلفن‌ بی‌سیم‌ وارد شود بیش‌ از ۳۵ سال‌ از عمر خود را در یک‌ محیط‌ کسالت‌بار تلفن‌ و تلگراف‌ ژاپن‌ سپری‌ کرد. به‌عنوان‌ مدیر ارشد اجرایی‌NTT DOCOMO؛ شریک‌ قبلی‌ ان‌تی‌تی‌ در تولید تلفن‌ همراه؛ او موفقیت‌I-MODE را از نزدیک‌ زیرنظارت‌ و کنترل‌ داشت. «آی‌مد» خدمات‌ اینترنتی‌ سیار است‌ که‌ نزدیک‌ به‌ ۳۰ میلیون‌ انگشت‌ ژاپنی‌ بر صفحه‌ کلید آن‌ فشار می‌آورد. تاشیکاوا ۶۲ ساله‌ یک‌ همکاری‌ مشترک‌ با اروپاییان‌ راه‌ انداخته‌ است‌ و اخیراً‌ ۱۶ درصد از سهام‌ بی‌سیم‌AT T را خریداری‌ کرده‌ است. هرکدام‌ از این‌ اقدامات‌ باید در خدمت‌ تلاش‌ و مساعی‌DOCOMO برای‌ ارتقای‌۳G باشد.

برای مشاهده مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

 

ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات دنبال کنید

لطفا رضایت خود را از نوشته بالا با رای دادن به ستاره های پایین مشخص نمایید:

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0