آشنایی با دردهای بیماری ام اس
آشنایی با دردهای بیماری ام اس
آشنایی با دردهای بیماری ام اس
ام اس ، موقعیت پیچیده ای است که موجب دردهای مختلف می گردد . دو نوع اصلی درد ناشی از ام اس عبارتند از: دردهای عصبی و دردهای عضلانی . که هردونوع درد ممکن است حاد (کوتاه مدت ) یا مزمن (یلند مدت) باشد.چگونگی تسکین هرکدام ازاین دردها ، بشرح زیر است :
دردهای عضلانی :
دردهای عضلانی را میتوانیم با ترکیبات داروهای مسکن درد ، نظیر ایبو پروفن رفع نماییم . ولی وقتی درد ، مربوط به اسپاسمهای عضلانی است ، داروهایی نظیر باکلوفن و تیزانیدین برای کاهش اسپاسمها بکار می رود و نتیجتا به کاهش درد کمک می کند.
فیزیوتراپی و طب فشاری می تواند برای تقویت و نرم کردن عضلات بکاررود و از آسیبهای بعدی و درد جلو گیری کند . ماساژنیز ممکن است به کاهش سفتی عضلات و گرفتگی آن کمک کند
دردهای عصبی :
درد عصبی ام اس با آسیب های اعصاب همراه است . که اعصاب سالم ، احساسهای توام با درد را هدایت میکند و وقتی اعصاب آسیب می بینند می توانند پیامها را بصورت غیر عادی انتقال دهند که منجر به احساسات غیر طبیعی و درد میگردند . دردهای عصبی می توانند شامل احساس درد شدید ، گزگز و دردهای مزمن گردد . آسیب عصبی هم چنین می تواند احساسهای سالم را تحت الشعاع قرار دهد ازجمله احساس چسیندگی ساختار پوستی و …
انواع دیگری از دردهای عصبی وجود دارد که شامل درد های تند وشدید در صورت ، درد شدید درقسمت پایین و پشت گردن و احساسات سوزن سوزن شدن و گزگز شدید و درد ناک و… دردهای عصبی اغلب با ضد دردها و ضد تشنجهایی نظیر گاباپنتین ، کاربامازپین؛ فنی توین یا ضد افسردگی هایی نظیر آمی تریپ تیلین، ایمی پرامین یا دیزی پرامین درمان میشود . این داروها بدین منظور بکار گرفته می شوند که آنها میتوانند عصبهای اصلی مربوط به احساسات درد را بهبود بخشند . جورابها یا دستکشهای فشاری گاهی اوقات برای کاهش دردهای عصبی بکارگرفته می شوند . البته آنها نیز تاحدودی می توانند به کاهش دردها مانند طب فشاری عمل کنند.
برای مشاهده مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.
ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات دنبال کنید
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.