لوگو2

آیا شما ایده آلگرا هستید؟

دسته بندی :blog, سلامت، بهداشت و پزشکی 29 خرداد 1400 admin 2343
آیا شما ایده آلگرا هستید؟

آیا شما ایده آلگرا هستید؟

آیا شما ایده آلگرا هستید؟

ایده آل گرایی یا کمال طلبی یکی از ویژگی های فطری هرفردی محسوب می شود که این ویژگی رفتاری در حد مطلوبصفتی پسندیده به حساب می آید صاحبان مشرب ایده آلگرا (Idealist) یا NF ها مشتاقانه به دنبال رشد و تعالی فردی هستند و بنا به موقعیت ها، شرایط زمانی و مکانی، افرادبه کمال طلبی بهنجار یا نابهنجار گرایش پیدا می کنند.

افرادکمال گرا برای رسید و دست پیدا کرد به آرمان ها و اهدافشان سخت تلاش می کنند.کمال گرایی یک ویژگی شخصیتی است که در بیشتر افرادجامعه وجود دارد و در اختلالاتی مانند وسواس، افسردگی،اضطراب، خودکشی و اختلالات خوردن به وضوح می توان شاهدبروز آن بود در سازمانهای امروزی نیز دو وجه مثبیت و منفی کمال گرایی به گونه ای در هم تنیده شده که تمایز آن دودشوار است.افراد کمالگرا، انسان های شگفت انگیزی هستند، مدیریت چنین افرادی صبر زیادی را می طلبد و در ضمن باید روش خاصی ازمدیریت را برای آنها به کار برد.

کسانی که کمال گرای بهنجار یا سازگارانه هستند معیار های بالایی را برای خود در نظر می گیرند اما به جای اینکه رسیدن یا نرسیدن به آن معیار ها برایشان مهم باشد، نفس تلاش کردن برای رسیدن به هدف برایشان اهمیت دارد.

برخلاف کمال گرایی بهنجار، کمال گرایی نابهنجار به همان تعاریف اولیه نزدیک تر است؛ کمال گرایان نابهنجار یا روان رنجور، بیشتر در فکر آن هستند که مبادا اشتباهی از آنها سر بزند. آنها هیچ وقت کاملا احساس پیروزی نمی کنند. آنها حتی اگر از دیگران بهتر کار کنند، باز هم احساس رضایت نمی کنند. این افراد هرچقدر هم که به موفقیت دست پیدا کنند، راضی نیستند و خود را سرزنش می کنند و هدف بالاتری را در نظر می گیرند. آنها در این زنجیره بی انتها گیر می کنند و همیشه با خودشان درگیرند.

اگر تمایل به کمال گرایی عمیقا در فکرتان ریشه دوانده باشد احتمالا این حرف ها به نظرتان بی اهمیت خواهد بود. اما من مصرانه از شما میخواهم یک درصد احتمال بدهید که شما بیهوده خودتان را برای رسیدن به معیاری، به زحمت انداخته اید که هیچ کس به جز خودتان اصراری برای رسیدن به آن ندارد. این توصیه ها را بخوانید. یکی از آنها را انتخاب کنید و در طول هفته ی آینده در ذهن تان نگه دارید.

  • به خاطر داشته باشید شما ویژگی های منحصر به فرد و خاص خود را دارید. از مقایسه ی خود با دیگران دست بردارید.
  • روش ها و ارجحیت های تان را دنبال کنید.دنباله روی دیگران نباشید.
  • از تجزیه و تحلیل بحث هایی که با اشخاص مهم داشته باشید دست بردارید.
  • این واقعیت را بپذیرید که گاهی ممکن است شما هم تصمیم هایی نادرست بگیرید. مطمئن باشید بعدها از آن ها عبرت خواهید گرفت.
  • به خاطر داشته باشید:هیچ انسانی کامل نیست!            

برای مشاهده مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات دنبال کنید

                                                                                              

admin

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0