لوگو2

خواص نمک طبیعی

دسته بندی :blog, سلامت، بهداشت و پزشکی 21 مرداد 1400 4008
خواص نمک طبیعی

خواص نمک طبیعی

خواص نمک طبیعی

پژوهش های معتبر سالها ی اخیر شواهد محکمی به دست نداده که کاستن نمک از برنامه غذایی خطرات حمله قلبی، سکته مغزی یا مرگ را کاهش می دهد. همه ی نمکها از نظر کیفیت یکسان نیستند.  نمک آشپزخانه یا معمولی سلامتی را نابود میکند و نمک طبیعی شفا می دهد.

 مواد تشکیل دهنده ی آنها از این قرار است:

نمک طبیعی: ۸۴  درصد کلرید سدیم و ۱۶ درصد مواد معدنی از جمله سیلیکان، فسفر و وانادیوم.

نمک آشپزخانه:  ۹۷.۵ درصد کلرید سدیم، ۲.۵ درصد مواد شیمیایی ساخته ی دست انسان برای جذب رطوبت یا روان کننده نمک از جمله مواد خطرناکی مانند “فِروسیانید” و “آلو مینو سیلی کیت”. مقدار کمی ید هم ممکن است به آن اضافه کنند.  حرارت حدود ۶۵۰ سانتی گرادی در کارخانه  نیز ساختار طبیعی شیمیایی آن را تغییر می دهد.

خواص نمک طبیعی تصفیه نشده:

– جزء اصلی پلاسمای خون، مایع لنفاوی، مایع بین سلولی و حتی مایع آمنیوتیک

– مواد مغذی را به داخل سلول می برد و پسماند آن را بیرون می آورد و به حفظ تعادل اسید پایه شما کمک می کند.

– سلول های محافظ نرون های عصبی مغز که وظیفه ی تفکر خلاقانه و برنامه ریزی بلند مدت را به عهده دارند افزایش می دهد. ضمناً هم سدیم و هم کلرید برای کار انداختن نرونها ضروری هستتد.

– فشار خون را حفظ و تنظیم می کند.

– به مغز شما کمک می کند با عضلاتتان ارتباط بر قرار کند.

– از عملکرد غده های آدرنال شما که دهها هورمون حیاتی تولید می کنند حفاظت می نماید.

 نمک طبیعی تصفیه نشده نقش مهمی در بسیاری از فرایند های بیولوژیکی ایفا می کند. امّا بدن ما برای خنثی کردن هر گرم اضافی سدیم کلرید، ۲۳ گرم از آب سلولها را استفاده می کند. بنابر این مصرف بیش از حد نمک تصفیه شده سبب جمع شدن آب در بافتها شده وممکن است به بیماری های مانند افتادگی بافتها در برخی از نواحی بدن مانند ران و باسن، آرتروز روماتیستی و نقرس، سنگ کلیه و کیسه صفرا و فشار خون بالا منجر شود.افزون بر مصرف معقول نمک طبیعی تصفیه نشده، باید به طور جدی مراقب تناسب پتاسیم به سدیم باشیم.

عدم رعایت این تناسب به فشار خون و بیماریهای زیر منتهی می شود:

– بیماری قلبی و سکته مغزی

– ضعف حافظه

– پوکی استخوان

– زخم و سرطان معده

– سنگ کلیه

– آب مروارید

– آرتروز روماتیسمی

– ناتوانی جنسی

از آنجا که نمک برای حفظ سلامتی کامل نقشی اساسی دارد این پرسش ممکن است مطرح شود که چه نوع نمکی مصرف کنیم.  یک نمک طبیعی تصفیه نشده که بسیار توصیه شده نمک دریا از معدنی در کوه هیمالیا است.  نمک هیمالیا (Himalayan salt ) کاملاً خالص است زیرا کوه هیمالیا ۲۵۰ میلیون سال پیش بستر دریا بوده است و این نمک در طی هزاران سال فشار تِکتونیک لایه های زمین شکل گرفته و به این خاطر از هر گونه آلودگی ناشی از فلزات سنگین و سموم صنعتی و فاضلابهای شهری که گرفتاری دریا ها ی کنونی می باشد عاری است.  این نمک با دست برداشت می شود، با دست شسته می شود و میزان بسیار کمی فرایند می شود. ۸۵ درصد این نمک سدیم کلرید و ۱۵ درصد باقی مانده آن از ۸۴ عنصر معدنی حیاتی مورد نیاز بدن که از دریاهای ماقبل تاریخ بجا مانده تشکیل شده است. نمک هیمالیا بسیار خوشمزه است و از اینروست که میان سر آشپزها محبوب است.

برای مشاهده مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.

ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات دنبال کنید

راه آسان‌تری برای ارتباط با کاربران‌مان پیدا کرده‌ایم :) عضویت در کانال

مطالب زیر را حتما بخوانید:

  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.  

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لینک کوتاه:
0