ویتامین D۳ و تاثیرش بر بیماری کرونا
ویتامینD۳ و تاثیرش بر بیماری کرونا
ویتامینD۳ و تاثیرش بر بیماری کرونا
برخی مطالعات نشان دادهاند که افراد مبتلا به COVID-19 شدید و بستری در بیمارستان دارای سطوح پائین سرمی ویتامین D (کمبود ویتامین D) هستند. با این حال، فاکتورهای خطر ابتلا به COVID-19 شدید همانند عوامل کمبود ویتامین D است، بنابراین تشخیص اینکه کمبود ویتامین D بهخودیخود یک عامل خطر برای ابتلا به COVID-19 شدید محسوب میشود یا خیر، دشوار است. عوامل خطر شامل وضعیت کلی بیماری-سلامت، رژیم غذایی نامناسب، و بیماریهای از قبل موجود، مانند دیابت، و بیماریهای کبدی و کلیوی هستند.
ویتامین D برای سلامت استخوانها، دندانها و عضلات مهم است. این ویتامین به تنظیم قند خون، قلب و عروق خونی، و ریهها و مجاری هوایی کمک میکند. همچنین در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش دارد. این نواحی تحت تأثیر COVID-19 هم هستند، بنابراین تجویز ویتامین D برای افراد مبتلا به COVID-19 ممکن است به آنها کمک کند تا سریعتر بهبود یابند یا شدت بیماری در آنها کمتر باشد.
کمبود ویتامین D در ایران بسیار شایع است. مواد غذایی مرسوم ، مقدار ویتامین D زیادی ندارند و امکان دریافت بی واسطه نور خورشید که منبع اصلی تولید ویتامین D در بدن است نیز برای اکثر افراد وجود ندارد. لذا باید از مکمل های ویتامین D استفاده کرد. ویتامین D جهت جذب کلسیم از لوله گوارش و عملکرد کلسیم در بدن اهمیت دارد. به علاوه جهت پیشگیری از مشکلات ناشی از کمبود ویتامین D به ویژه در پوست و استخوان مصرف می شود
خواص کپسول نرم D۳
- کمک به تنظیم سیستم ایمنی
- محافظت از سلول های عصبی در برابر آسیب
- کاهش سرعت پیشرفت ام اس
- کمک به جذب کلسیم و سلامت استخوان ها
- موثر در پیشگیری از بیماری کرونا
برای مشاهده مطالب بیشتر اینجا کلیک کنید.
ما را در شبکه های اجتماعی اینستاگرام، تلگرام و آپارات دنبال کنید
چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد. چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد. چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.